Балога просить Тимошенко не сіяти паніку своїми "істеричними" заявами

Четвер, 18 грудня 2008, 17:58

Прем’єр Юлія Тимошенко несе відповідальність за фінансову стабільність в країні разом з Нацбанком.

Про це заявив глава секретаріату президента Віктор Балога, коментуючи звинувачення Тимошенко на адресу президента і голови Нацбанку.

"У питанні наведення порядку позиції президента і парламенту синхронні. Натомість Юлія Тимошенко, маючи всю повноту повноважень, була зобов'язана разом із НБУ забезпечити в країні фінансову стабільність. Замість того, щоб спільними зусиллями діяти, прем'єр в черговий раз займається голосним піаром!", - заявив він.

"Заява Юлії Тимошенко не має іншого пояснення, окрім її бажання за будь-яку ціну очолити реанімаційну команду, що бореться з наслідками її ж урядової діяльності. Навіть, якщо ціною її президентської кампанії у такому форматі стане фінансовий колапс країни", - додав він.

При цьому Балога наголосив на недопустимості посилення паніки подібними заявами.

"Сьогодні неприпустимо і недостойно державної особи посилювати серед населення паніку", - сказав він.

"Прем'єр-міністр як завжди підміняє реальні дії істеричними заявами. Ніхто не зніме з уряду відповідальність за економічну ситуацію та фінансову ситуацію в країні. Страшним абсурдом може виглядати пояснення, що фінансова ситуація в країні існує окремо, а економічна ситуація живе окремо. А саме так хочеться представити ситуацію шановній Юлії Володимирівні", - додав Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...