Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вимагає відправити окремих урядовців на біржу праці

П'ятниця, 19 грудня 2008, 11:20

Президент Віктор Ющенко вимагає звільнити урядовців, які не виконують рішень Координаційної ради щодо підготовки до Євро-2012.

Про це він сказав, відкриваючи засідання Координаційної ради щодо підготовки Євро-2012, повідомляє УНІАН.

Президент зауважив, що йому набридли дебати відносно того, які кошти і по якій програмі виділяються на підготовку до Євро-2012.

Він піддав критиці те, що сьогодні існує надзвичайно складна модель фінансування Євро-2012, у тому числі і в державному бюджеті.

Президент не розуміє, чому не було виконано рішення щодо виділення окремим рядком в бюджеті фінансування Євро-2012. "Це є недоліком урядового менеджменту", - сказав він.

Ющенко попросив доручити Рахунковій палаті та Генпрокуратурі щомісяця здійснювати моніторинг фінансування із бюджету заходів з підготовки до Євро-2012.

Президент також зауважив, що протягом семи днів необхідно з'ясувати та притягти до адміністративної відповідальності тих урядовців, які не забезпечили виконання рішення Координаційної ради щодо необхідності визначення статей по фінансуванню Євро-2012 як захищених.

Також Ющенко попросив з'ясувати поіменно, хто з державних службовців не виконав ще одне рішення Координаційної ради - щодо необхідності підготовки програмно-планової документації, в тому числі підготовки закону щодо Євро-2012.

Адміністративній відповідальності, за словами президента, мають підлягати й ті, хто не затвердив порядок ввезення товарів на підготовку до Євро-2012, які звільняються від мита.

"Цим людям краще місце на біржі праці. Хай три роки на пособії поживуть", - сказав президент, висловивши нерозуміння, чому урядовці не виконують своїх прямих обов'язків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування