Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ВИМАГАЄ ВІДСТАВКИ ЮЩЕНКА. І готова піти сама

П'ятниця, 19 грудня 2008, 21:25

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка подати у відставку через девальвацію гривні.

Про це вона заявила в ефірі програми "ШустерLive" телеканалу Україна.

За її словами, в умовах нинішньої кризи був політичний план, який складався з двох частин: політичної і спроби заробити.

"Що за політичний план? Коли країна доводиться до дефолту, коли за день на кілька гривень роняють курс, коли заявляють, що всі банки доведені до межі, ввести пряме президентське правління через введення надзвичайного стану", - заявила вона.

"Я хочу сказати: поки я живу, дихаю, і буду при владі, хоч фактично і в опозиції до них красивих і гарних, я цього не допущу", - запевнила Тимошенко.

"Президент країни, який сьогодні працює, щоб було чим гірше, тим краще, і заробляє на біді людей, має піти у відставку завтра, разом з головою Нацбанку", - наголосила в запалі риторики прем’єр.

Перед цим Тимошенко заявила, що курс долара до гривні в п’ятницю знизився лише завдяки проведеній нею прес-конференції, а також тому, що у Нацбанку злякались створеної у парламенті слідчої комісії.

Водночас Тимошенко заявила на ефірі, що згодна піти у відставку, якщо в парламенті виникне коаліція, яка висуне нового прем’єра.

"Я готова в час кризи – якщо скажуть: "цей прем'єр краще" – я готова встати і підтримати (цю кандидатуру)", - сказала Тимошенко.

Вона нагадала, що пропонувала утворити коаліцію всіх парламентських сил. "Але прийшли тільки "Наша Україна", яка не залежить від президента, блок Литвина і до речі, комуністи".

Під час дискусії Тимошенко також навела аргумент: "Я тільки одна слабка жінка, а навколо стоїть стільки офіцерів (...), які сплотилися, щоб не дати довести справу до кінця".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування