Черновецький засвітив головну ялинку країни. Фото

Субота, 20 грудня 2008, 19:35

На майдані Незалежності у Києві засвітили вогні головної новорічної ялинки України.

Їх засвітив мер столиці Леонід Черновецький.

Він привітав усіх киян та гостей міста з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністраії.

"Незабаром позаду залишиться старий рік, який був складним, але незважаючи на це наша команда активно працювала, аби реалізувати всі плани та цілі, які ми ставили перед собою на початку року", - зазначив Черновецький.

"І сьогодні, коли в країні досить складна ситуація, я хочу попросити киян лише про одну річ – нехай вас не покидає віра в себе, в свою справу, в людей, яким ви довіряєте, і звичайно – в здійснення мрій", - підкреслив мер.

Він запевнив, що в новому році його діяльність на посаді Київського міського голови так само буде спрямована в першу чергу на вирішення проблем мешканців столиці.

Разом із мером столиці киян та гостей міста привітав Санта Клаус із Лапландії, який вперше прибув до України.

Фото з сайту КМДА

Як відомо, висота головної ялинки столиці - 35 метрів.

Для її декорування цього року використані світлотехнічні прилади, розроблено новий світлодіодний дизайн та нову комп’ютерну програму.

Для тематичного художнього оформлення ялинки були закуплені нові сучасні іграшки: 100 шт. різнокольорових та різних розмірів пластикових кульок, а також гірлянди, сніжинки, напівсферичні куби тощо. Всього ялинку прикрашають 300 шт. іграшок, серед яких і бички, оскільки 2009-й – рік вогняного бика.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News