Ющенко обіцяє, що Тимошенко за все відповість

Неділя, 21 грудня 2008, 11:16

Президент Віктор Ющенко підкреслює, що прем’єр Юлія Тимошенко буде відповідати за ту політику, яку вона проводила протягом року.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу "Інтер", повідомляє прес-служба президента в неділю.

Ющенко нагадав, що відповідно до Конституції саме прем'єр-міністр та уряд відповідають за формування самостійної економічної та фінансової політики держави - натомість сьогодні Тимошенко намагається "вмити руки" та перекласти відповідальність на інших.

"Ситуація, безумовно, давно вийшла з-під контролю прем'єр-міністра", - сказав Ющенко. "Але сьогодні вже наступає момент просто відповідальності. Хто буде відповідати за інфляцію 22%? Зовнішня криза? Криза у нас сидить на Грушевського, на сьомому поверсі, в кабінеті прем'єр-міністра", - додав він.

"Переконаний, прем'єр-міністр сьогодні адекватно не може оцінювати економічні процеси та соціальні... Переконаний, разом із здоровими силами парламенту треба формувати сьогодні нові основи, засади і робити окремий план дій", - також сказав глава держави.

За словами Ющенка, своїми останніми заявами та звинуваченнями Тимошенко фактично поставила себе в опозицію до українського народу та держави. "Сьогодні проблема не у моїх стосунках з цією леді. Вона оголосила опозицію нації, державі", - сказав він.

Інтерв’ю президента вийде в ефір телеканалу "Інтер" у неділю о 20.00 у програмі "Підсумки тижня".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування