Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали вже хочуть закон для імпічменту президента

Понеділок, 22 грудня 2008, 12:51

Фракція Партії регіонів пропонує цього тижня розглянути в парламенті законопроект про тимчасові слідчі і спеціальні комісії Верховної Ради, що визначає процедуру імпічменту президента.

Про це заявив заступник керівника фракції Олександр Єфремов у понеділок журналістам, коментуючи слова Віктора Януковича про одночасне проведення дострокових президентських і парламентських виборів

Єфремов нагадав, що вибори можливі або якщо Рада проголосує закон про слідчі комісії, де виписано процедуру імпічменту, або якщо президент особисто напише заяву.

"Такий прецедент вже був за часів Леоніда Кравчука, коли він сам написав заяву і були одночасно проведені вибори президента і парламенту", - заявив депутат.

"Напевно, коли Віктор Янукович говорив про даний момент, він мав на увазі ситуацію в економіці й у державі, у взаєминах між гілками влади і, звичайно, для держави це був би найкращий вихід з політичної й економічної кризи", - переконував журналістів Єфремов.

Крім того, депутат висловив обурення тим як президент і прем’єр обмінюються звинуваченнями через ЗМІ, зазначивши, що "це аморально і безкультурно".

"Якщо дійсно є факти зловживань, нехай звертаються в прокуратуру", - порадив регіонал.

Як відомо, лідер партії Віктор Янукович в інтерв'ю телеканалу "Інтер" висловився за одночасне проведення дочасних парламентських і президентських виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...