Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стельмах доповів Ющенку, що з курсом все стало добре

Понеділок, 22 грудня 2008, 17:22

Голова Нацбанку Володимир Стельмах заявив, що на валютному ринку в останні дні відбуваються позитивні зміни у напрямку його стабілізації.

Про це він доповів президенту Віктору Ющенку під час робочої зустрічі у понеділок, в якій, зокрема, взяли участь спікер Верховної Ради Володимир Литвин та заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, повідомляє прес-служба голови держави.

"Тенденція на валютному ринку – як на безготівковому, так і готівковому особливо – зовсім змінилася. Минулої п'ятниці населення продало більше валюти, ніж купило. Курси долара різко знизилися, а національна валюта зміцнилася", – сказав Стельмах.

Він додав, що це є свідченням того, що "вироблена на попередніх зустрічах тактика поведінки почала втілюватися у життя".

У свою чергу, Ющенко звернув увагу на необхідність щоденного контролю Нацбанку за ситуацією на валютному ринку та вжиття заходів для поступового зміцнення гривні.

Він також наголосив на необхідності більшої відкритості Нацбанку при інформуванні суспільства щодо стратегії і тактики його дій.

Також, Ющенко планує цього тижня зустрітися з банкірами для обговорення поточної ситуації та вироблення подальших кроків щодо врегулювання проблем у банківському секторі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування