Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пікет незадоволених дійшов до Тимошенко

Вівторок, 23 грудня 2008, 11:10

Голова Федерації профспілок України Василь Хара в п'ятницю зустрічається з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це у вівторок повідомив один із керівників ФПУ.

Мітинг профспілок продовжується біля стін Кабінету міністрів, передає кореспондент "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, було заявлено, що мітинг біля уряду проводиться для того, щоб заявити "рішучий протест тій безглуздій політиці, яку проводить українська влада".

На даний момент біля стін Кабміну знаходиться близько 2 тис. учасників акції протесту, і деякі продовжують підходити зі сторони вулиці Хрещатик.

Порядок забезпечують близько 100 представників правоохоронних органів, які стоять на віддалі по вулиці Грушевського біля будинку уряду і з боку Маріїнського парку.

Учасники акції також розташувалися на пагорбах Маріїнського парку, що виходить до будівлі Кабміну. Вони тримають прапори і прапори ФПУ, Компартії. Деякі учасники пікету тримають транспаранти з назвою підприємств і обласних центрів України.

Вранці у вівторок близько 2 тис. представників ФПУ почали мітинг "Вихід із кризи - не привід грабувати трудящих!" на Майдані Незалежності в Києві.

ФПУ заявляє, що насувається "загроза безпеці України". Зокрема, за твердженням учасників акції, у країні склалася ситуація, коли політика нинішньої влади призвела до зупинки низки промислових підприємств, масових скорочень робочих місць, затримки виплат зарплати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...