Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Ющенко виступав як проповідник, генпрокурор і друг Януковича

Середа, 24 грудня 2008, 09:48

Віце-спікер Микола Томенко переконаний, що Держбюджет на 2009 рік буде ухвалений до нового року.

"Я переконаний, що якщо не 25-го чи 26-го, то 30 чи 31 в парламенті буде ухвалений бюджет, і всі спроби віднести, перенести це в інший центр ухвалення рішень – це спроби неправильні і хибні", - сказав він на засіданні парламенту у середу.

Томенко також розкритикував заяви президента щодо урядового проекту Держбюджету, зроблені під час підсумкової прес-конференції у вівторок.

"Якщо президент вважає, що уряд подав безвідповідальний бюджет, він повинен подати відповідальні пропозиції до нього. Якщо він вважає, що є там загрози економічній і соціальній сфері, будь ласка, сюди представника і працюйте разом в бюджетному комітеті", - сказав він.

Томенко також зазначив, що під час прес-конференції Ющенко виступав "як християнський проповідник, як генпрокурор і як соратник Віктора Януковича".

"Як християнський проповідник він виступав цікаво, але довго; як генпрокурор виступав гостро, але бездоказово; як соратник Янукович виступав переконливо і дуже переконливо", - сказав він.

"Тому є проблема. Тому що ми хотіли би Ющенка бачити як президента, який в цей складний час тут, в сесійній залі, був би і переконував, що країна не може піти в новий рік без бюджету", - додав Томенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування