Лавринович розповів, з ким радиться Янукович

Середа, 24 грудня 2008, 11:20

У Партії регіонів підкреслюють, що люди, які володіють великим капіталом, не впливають на процес ухвалення рішення.

Про це заявив віце-спікер парламенту Олександр Лавринович в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому у середу.

"Люди, що дають гроші на потреби партії, ніколи не ставлять свої інтереси вище партійних. Я знаком з цими людьми і можу сказати, що вони, звичайно, беруть участь в обговореннях, але не мають права вето на партійні рішення й абсолютно свідомо ніколи не нав'язують свою точку зору", - сказав Лавринович.

Він також зазначив, що насамперед при ухваленні рішення лідер партії Віктор Янукович радиться з усіма своїми заступниками (Олександр Єфремов, Борис Колесников, Василь Джарти).

"Крім того, щодня з усім складом ради фракції проводяться зустрічі. Саме там формуються всі рішення, що виходять потім у пресу", - сказав він.

Коментуючи заяви про те, що зараз серед "регіоналів" дуже сильні позиції мають люди Фірташа — Сергій Левочкін і Юрій Бойко, а Ринат Ахметов і Борис Колесников мовляв відійшли на другий план при прийнятті рішень, він сказав:

"Ці висновки роблять люди, дуже далекі від процесів у нашій фракції. Такі висновки не відповідають реальності".

"Я можу сказати точно: Віктор Янукович — особистість, керувати якою нереально. Звичайно, у нас у фракції іноді йдуть гарячі дискусії, але якщо приймається єдине рішення, воно має втілюватися", - сказав Лавринович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News