Рада не захотіла розкошелитися на гроші для Тимошенко

Середа, 24 грудня 2008, 11:57

".

За проголосувало лише 209.

Як відомо, з ініціативою оподатковувати майно багатих українців виступив Кабмін. Під податок потрапляють квартири більше 150 метрів, заміські будинки більше 300 метрів, садові будинки більше 100 метрів, гаражі більше 30 метрів.

Також Рада не підтримала внесення до порядку денного закону "Щодо пенсійного забезпечення" – проголосувало 219 депутатів. Цим законом пропонувалося зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності зі спрощеною системою оподаткування платити мінімальні внески до Пенсійного фонду.

Як пояснив бютівець Володимир Бондаренко, законопроектом пропонувалося також залучити до сплати пенсійних внесків "мережений маркетинг", коли великі фірми розбивали свій бізнес начебто на дрібний.

Також до порядку денного не внесено законопроект "Про фінансові санкції за незаконне використання земельних ділянок" – підтримало 190 депутатів.

Зранку ж депутати не підтримали законопроект, яки пропонувалося дозволити погашення валютних кредитів гривнями, а також законопроект про збільшення транспортного збору в основному для дорогих авто

Крым того, Верховна Рада відмовилася збільшити вартість патенту на здійснення торговельної діяльності нафтопродуктами або зрідженим газом на автозаправних станціях у 7 разів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування