Янукович загадав Новий рік без Тимошенко

Середа, 24 грудня 2008, 14:19

Лідер опозиції Віктор Янукович хоче, щоб у новому році не було старої влади.

Про це він заявив у середу на засіданні опозиційного уряду.

"Я, як завжди, перед Новим роком хочу побажати, щоб в минулому році залишилося все погане, що було. Я вважаю, що добре було б, щоб у минулому році залишилася і ця влада. Подивимося, як буде. Але я хочу, зрештою, побажати, щоб ми з вами, об'єднавшись, перебороли всі неприємності, що є в нашій країні", - відзначив Янукович.

Янукович також побажав громадянам України не втрачати надію і пообіцяв виборцям, що Партія регіонів буде з ними.

На його думку, вже найближчим часом можна буде побачити, як вирішиться питання відставки українського уряду і президента.

"Ми відходимо від усього, що робить влада. Ми порушили питання: і уряд, і президент повинні піти у відставку. Як це питання буде вирішуватися - ми з вами найближчим часом подивимося", - сказав Янукович.

Під час попереднього засідання 18 грудня Янукович заявив, що березень наступного року стане останнім місяцем для діючої влади.

"Ми будемо робити все, щоб влада якомога швидше пішла в небуття... Якщо вони самі цього не зроблять, це зроблять люди, і найближчим часом. Січень, лютий - це два місяці, що, можливо, у них ще є, а березень місяць буде останнім", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування