Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко екстрено вилетіла в Крим. Ющенко вирішив теж

Четвер, 25 грудня 2008, 08:11

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко в екстреному порядку вилетіла до Євпаторії, де в середу ввечері стався вибух у житловому будинку.

Разом з нею відбув і перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, який очолює урядову комісію з вивчення обставин трагедії в Євпаторії, повідомляє УНІАН.

В поїздці прем’єра також супроводжують заступник голови НАК "Нафтогаз України" Володимир Триколич та інші урядовці.

Президент Віктор Ющенко також прийняв рішення відбути до Євпаторії, повідомляє прес-служба президента.

Глава держави ознайомиться з ходом рятувально-пошукових робіт на місці трагедії, зокрема, оцінить, наскільки вони є ефективними.

Також Ющенко має намір з'ясувати подальші дії рятувальників і перевірити, яку допомогу отримують постраждалі від вибуху.

Як зазначили в прес-службі Кабміну, на місці трагедії із 3-ї години ночі працює штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з міністром МНС Володимиром Шандрою.

Вибух у Євпаторії на вулиці Некрасова, 67, у п’ятиповерховому шестипід’їзному 95-квартирному житловому будинку (1965 року забудови) стався 24 грудня близько 22-ї год.

За даними МНС, вибухом зруйновані 35 квартир (перший та другий під’їзди будинку, в яких прописані 62 особи) та пошкоджені квартири третього під’їзду.

Станом на 07.00 25 грудня знайдені загиблими 9 осіб, із них 1 дитина. Врятовані 20 осіб. Під завалами можуть перебувати 60-62 осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування