Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин просить піти обхідним шляхом заради бюджету

Четвер, 25 грудня 2008, 09:34

Спікер Володимир Литвин просить колег погодитися на відступ від регламенту для прискореного розгляду законопроектів, необхідних для ухвалення Держбюджету 2009 року.

Про це він сказав на засіданні парламенту у четвер, відповідаючи на заяву першого віце-спікера Олександра Лавриновича про те, що на друге читанні у четвер поставлені законопроекти, ухвалені у першому читанні лише у середу.

"Я дуже просив би, давайте ми зійдемось на одному: будемо дивитися, чи потрібні ці закони. Якщо вони потрібні, то давайте ми будемо ухвалювати рішення щодо відступу від регламенту", - сказав Литвин.

При цьому він сказав, що це необхідно для того, щоб відійти "від попередньої практики", коли депутати, ухвалюючи бюджет, "зупиняли або вводили в дію десятки нових законів".

"Ми зараз зробили крок, щоб вийти на нормальний цивілізований шлях, не розглядаємо їх в тілі бюджету. Розуміючи всю складність, я просив би, щоб на даний момент виходили з того, що нам треба зробити, щоб вийти на необхідність ухвалення бюджету", - сказав він.

Литвин також повідомив, що всі кадрові питання Верховна Рада розглядатиме у п’ятницю.

"Ми домовились у п’ятницю розглянути всі кадрові питання, які пройшли відповідні комітети", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування