Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ збирається страждати над бюджетом до нового року

Четвер, 25 грудня 2008, 19:06

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко обіцяє "бюджетні страждання" і в п'ятницю, і в наступні дні до нового року, доки не буде ухвалено бюджет.

Про це він заявив у четвер, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"До ранку залишилося 18 годин. Ви ж знаєте, ми і ночуємо (у парламенті)... ми будемо робити все можливе..., доки не буде ухвалено бюджет. Тому і завтра будуть бюджетні страждання. Немає результату бюджетних страждань, виходить, наступний тиждень робимо пленарним", - сказав Кириленко.

У той же час він назвав політичним голосування в парламенті по держбюджету на 2009 рік.

"Сьогодні винятково політичне голосування. Голосування не пов'язано в такій мірі з цифрами, які записані в бюджеті", - сказав він.

За словами депутата, у фракції ще є час для консультацій.

Крім того Кириленко зазначив: "Партія регіонів попросила один мільярд на окремі програми, і їх спрямовано, і голосів немає, то, вибачте, у чому справа", повідомляє УНІАН.

В такому випадку, сказав він, необхідно перекинути цей мільярд на ті програми, які пропонуються представниками фракції НУ-НС, і тоді це дозволить мати результативне голосування.

За словами лідера фракції, "на сьогодні вже багато хто з депутатів на лижах катаються, особливо ті, хто не в більшості".

Кириленко підкреслив, що необхідно домовлятися "з усіма без винятку", додавши, що домовлятися треба і з окремими депутатами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування