Шуфрича назвали латентним гомосексуалістом, а він згадав про зоофілію

Четвер, 25 грудня 2008, 20:32

"Регіонал" Нестор Шуфрич не розуміє, чому деякі члени коаліції не підтримали урядовий проект Держбюджету на 2009 рік, що розглядався парламентом у четвер.

Про це він сказав в ефірі "Шустер live", звернувшись з відповідним питанням до НУ-НСівця Олеся Донія.

"Те, що Олесь сьогодні зробив всередині коаліції (не проголосувавши за бюджет), це те, що іноді роблять професійні жінки. Не можна, перебуваючи в одній сім’ї, в коаліції, так поступати одне з одним", - сказав Шуфрич.

На це Доній відповів:

"Це у вас, Несторе, був підсвідомий, або як кажуть науковці, латентний гомосексуалізм, якщо ви в чоловіках бачите жінок. Я раджу тобі піти до психолога".

Далі між депутатами розпочалася перепалка. Шуфрич спитав: "Олесь, звідки ти це все добре знаєш?". На що Доній відповів: "Ну ми ж разом в парламенті...".

Трохи пізніше Шуфрич знову повернувся до цієї теми, запитавши у присутнього в студії БЮТівця Андрія Шкіля, як він ставиться до такого кроку колеги по коаліції.

"Я не буду зараз не буду ставити під сумнів глибокі знання Олеся у тому, що він сказав плюс в зоофілії, але я хочу спитати Андрія (Шкіля). Андріє, як ти назвеш члена коаліції, який не проголосував за ваше рішення?", - спитав він.

Водночас Шкіль відповів: "Від прикметника ситуація не зміниться. Я думаю, що як мінімум Олесь має завтра виправитись".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування