Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко проконтролює, як Тимошенко виконає обіцянки, які давала "дивлячись в очі"

П'ятниця, 26 грудня 2008, 09:57

Питання виділення коштів постраждалим від вибуху у Євпаторії перебуває на особливому контролі президента Віктора Ющенка, заявляє заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний.

Він нагадав, що у четвер під час екстреної поїздки до місця трагедії "дивлячись в очі людям", прем'єр Юлія Тимошенко "дала слово до кінця року, тобто протягом 5 днів забезпечити усіх постраждалих помешканнями".

"Узяті Тимошенко зобов'язання цього разу не носять характер політичних обіцянок, це вже рівень людський, а тому повинні бути виконані в строк і в повному обсязі. Це питання на особливому контролі президента України", - підкреслив Безсмертний.

Крім того, за його словами, президент доручив головам облдержадміністрацій "у терміновому порядку надати допомогу постраждалим у Євпаторії".

Безсмертний також зазначив, що відповідні доручення також отримала прокуратура.

"За словами глави держави, цей трагічний урок не повинен залишитися без відповіді. Особливо ретельно необхідно дослідити, що саме відбувалося у підвалі цього будинку, якого характеру велися роботи, врахувавши попередні скарги мешканців будинку. Справа має розслідуватись у найкоротші терміни", - сказав він.

"Президент України також вимагає від голів місцевих державних адміністрацій провести вичерпну роботу щодо запобігання подібного роду надзвичайним ситуаціям", - додав Безсмертний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...