Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк не дасть Тимошенко доїти її корову

П'ятниця, 26 грудня 2008, 11:43

Звільнення керівника Фонду держмайна з посади призведе у лічені дні до захоплення цього органу рейдерськими структурами та, як наслідок, тотального тіньового розподілу державного майна між приватними структурами, близькими до певних політичних сил.

По це йдеться в заяві Фонду держмайна, поширеній у п’ятницю.

"Люди, які справді дбають про інтереси держави, про захист та збереження її майна, не стануть проводити звільнення керівника ключового в управлінні державним майном органі, незаконно, всупереч Конституції, Кодексу законів про працю та нехтуючи відсутністю процедури звільнення", - зазначають у прес-службі Фонду.

За їх словами, "на меті у БЮТ та прем‘єра Тимошенко не стоїть призначення легітимного керівника Фонду".

"Їх влаштує тільки моє звільнення, щоб не було кому заважати розкрадати та "доїти" державні підприємства", - заявила в інтерв‘ю журналістам Голова ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко.

Семенюк відзначила, що після змін до Конституції України залишається неврегульованим порядок звільнення Голови Фонду

Втім, до Верховної Ради надійшло подання про її звільнення, підписане прем‘єр-міністром України, що, на думку Семенюк, є незаконним.

"Я б хотіла побачити хоча б протокольне рішення Кабінету Міністрів України, яким би було обґрунтоване моє звільнення", - заявила голова фонду.

"Зазначу, що ще 20 грудня до Верховної Ради подано законопроект однопартійця прем‘єр-міністра Писаренка, яким передбачається забрати повноваження у президента з підготовки подання про звільнення Голови Фонду", - зауважила вона.

"Цей законопроект не прийнято, але подання до Верховної Ради про моє звільнення від Прем‘єр-міністра надійшло. Це черговий злочин. І якщо так завзято намагаються звільнити керівника такого рівня як Голова ФДМУ, то чого чекати взагалі будь-якому громадянинові України?", - обурилась Семенюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...