Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко цікавиться, що робити з Севастопольською бухтою після 2017 року

П'ятниця, 26 грудня 2008, 14:49

Президент Віктор Ющенко доручив підготувати пропозиції щодо використання після 2017 року інфраструктури Севастопольської бухти у невійськових цілях.

Про це йдеться в указі президента про додаткові заходи щодо соціально-економічного розвитку Севастополя, що опубліковано на сайті глави держави.

Указ видано "з метою формування сприятливих умов для залучення інвестицій в соціально-економічний розвиток Севастополя, створення нових робочих місць і розбудови інфраструктури міста".

Ющенко постановив підтримати пропозиції Севастопольської міськдержадміністрації щодо вжиття додаткових заходів, спрямованих на забезпечення комплексного розвитку міста.

Крім того, має бути створена робоча група з підготовки пропозицій щодо розроблення додаткових заходів, спрямованих на забезпечення комплексного розвитку Севастополя.

Співголовами робочої групи призначаються перший віце-прем'єр Олександр Турчинов та голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин. У тижневий строк вони мають внести пропозиції щодо персонального складу робочої групи.

Робоча група має підготувати та подати у двомісячний строк у встановленому порядку пропозиції щодо поглиблення транскордонного співробітництва у Причорноморському регіоні, спрямованого, зокрема, на реалізацію проектів (програм) із розв'язання проблем екологічного характеру, в тому числі пов'язаних із розливами нафти в басейні Чорного моря.

Також група має подати пропозиції щодо використання після 2017 року інфраструктури Севастопольської бухти у невійськових цілях, перепрофілювання та модернізації логістичної, в тому числі портової, інфраструктури.

Очікуються пропозиції щодо залучення іноземних інвестицій для розвитку в місті енергетичного машинобудування, суднобудування, транспортного комплексу, харчової промисловості та житлового будівництва.

Крім того, група має подати пропозиції щодо забезпечення зайнятості населення та зменшення рівня безробіття у місті, поліпшення доступу мешканців міста до інформації, зокрема, шляхом розвитку та розширення мережі ретрансляторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування