Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступника Вінського відбілили від зв’язку з "Фаїною"

Понеділок, 29 грудня 2008, 12:36

Інформація про причетність заступника Міністра транспорту й зв’язку Ігоря Урбанського до компанії-судновласника захопленого піратами судна "Фаїна" не підтвердилась.

Про це заявив заступник голови Служби безпеки України Тиберій Дурдинець, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

"Непричетність заступника міністра транспорту і зв’язку Ігоря Урбанського до компанії-судновласника "Фаїна" офіційно підтвердила Служба безпеки України", - сказано в повідомленні.

Прес-служба Мінтрансу вважає, що це – "свідчення непрофесійності деяких представників ЗМІ, які в полюванні на "гарячі" новини некоректно використовують інформацію та забувають про одне з найголовніших правил якісної журналістики – звертися за коментарем до компетентного фахівця, доходячи тим самим до межі абсурду".

Як відомо, 15 жовтня газета "Комерсант-Україна" опублікувала статтю під назвою "Греческий сухогруз Faina может оказаться украинским", автори якої стверджували про безпосередню причетність заступника міністра транспорту й зв'язку Урбанського до компанії-власника захопленого піратами суховантажу "Faina".

Урбанський спростовував і свою особисту причетність, і причетність компанії Kaalbye Shipping (Kaalbye Group), у якій раніше працював, до компанії-власника судна "Faina".

Він також подав до суду позов про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування "недостовірної інформації" до "Комерсанта" та авторів публікації.

Після публікацій у низці ЗМІ, СБУ почала перевірку даних про причетність Урбанського до компанії-власника судна "Faina", яке зараз захоплене піратами разом із українськими моряками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...