Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нафтогаз" ще сподівається домовитися з "Газпромом"

Вівторок, 30 грудня 2008, 13:44

Переговори між "Нафтогаз" і російським "Газпромом" за узгодженням умов поставок і транзиту газу в 2009 році продовжуються у вівторок у Москві і можуть завершитися результативно.

Про це у вівторок повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на начальника управління зі зв'язків із громадськістю "Нафтогазу" Валентина Землянського.

"Час до кінця року ще є, і "Нафтогаз" розраховує на успішне завершення переговорів і підписання контрактів", - сказав він.

"Переговори зараз продовжуються. Шеф сидить із Дубиною (Дубина - глава "Нафтогаз") у прямому і переносному значенні. Сподіваємося, що сьогоднішній день принесе якісь конкретні результати", - заявив журналістам офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов.

Раніше глава правління "Газпрому" Олексій Міллер, коментуючи у вівторок хід переговорів, у черговий раз підтвердив, що якщо не буде підписано контракт на поставки газу з українською стороною, російська компанія вже з 1 січня 2009 року припинить поставки газу в Україну, для чого вже сформувала оперативний штаб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування