Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко та Тимошенко написали МВФ, що бюджет обов’язково виправлять

Вівторок, 30 грудня 2008, 18:29

Президент та прем’єр-міністр у листі директору-розпоряднику МВФ Домініку Стросс-Кану запевнили, що у прийнятому Держбюджеті-2009 будуть відкориговані показники, що стосуються пенсійної реформи та політики доходів населення.

Лист було опубліковано на сайті президента.

"Інформуємо, що ситуація в Україні залишається складною. Президент, уряд та Нацбанк докладають усіх зусиль для її стабілізації", - сказано в листі.

"Разом з тим Верховною Радою прийнято 26 грудня закон про Держбюджет на 2009 рік, в якому не повною мірою вдалося відтворити окремі показники економічної програми, підтриманої МВФ", - зазначають президент та прем’єр.

"Дозвольте запевнити, що ми налаштовані на рішучі заходи щодо забезпечення виконання програми, включаючи і коригування показників бюджету, в тому числі тих, що стосуються пенсійної реформи та політики доходів населення", - підкреслюється в листі.

Ющенко та Тимошенко розраховують "на спільну плідну роботу з напрацювання у період перебування в Україні місії МВФ у січні 2009 року узгоджених заходів щодо стабілізації ситуації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування