Тимошенко: Наступний рік буде кращим. Вірте в диво!

Середа, 31 грудня 2008, 08:51

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє робити усе для того, щоб наступний рік приніс у кожну українську родину достаток, затишок, тепло та щастя.

Про це йдеться в її новорічному привітанні, розповсюдженому прес-службою уряду.

"Дорогі мої! Вже стукає до нас у двері Новий, 2009-й рік. Рік, що минає, легким та безтурботним не був. Були і труднощі, і негаразди... Та все ж, ми – вистояли. Україна – сильна держава, якій під силу подолати будь-які проблеми", - сказано в ньому.

"Я знаю, що наступний рік неодмінно буде кращим. Я вірю в те, що у нас з Вами все вийде, все складеться добре. Інакше й бути не може, адже ми живемо в найкращій у цілому світі країні", - наголошується в привітанні.

"Я особисто буду робити все для того, щоб наступний рік – рік Жовтого Бика приніс в Україну, у кожну хату, до кожної родини достаток, затишок, тепло та щастя", - запевнила Тимошенко.

Прем’єр також зазначила, що "звичайно всі ми повинні покладатися на власні зусилля, працювати та дбати про своє господарство, це – правильно".

"Але я прошу Вас – окрім цього, будь-ласка, вірте в диво, вірте, що Ваші побажання збудуться, а мрії неодмінно здійсняться", - попросила Тимошенко.

"Я вірю в те, що коли за святковим столом Різдвяного вечора збирається вся родина, то виникає така позитивна енергія та сила, яка переборе будь-які негаразди і принесе у Вашу оселю щастя та достаток. Так і буде!", - додала вона.

"Зі святом Вас, рідні мої! З Новим роком! З Різдвом Христовим! Любові Вам, Затишку, Миру та Злагоди. Хай щастить у Новому році – Вам і Україні!", - привітала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...