Регіони голосуватимуть за відставку Тимошенко, Ющенка і Стельмаха

Вівторок, 13 січня 2009, 09:08

Партія регіонів буде голосувати як за відставку уряду Юлії Тимошенко і президента Віктора Ющенка, так і за відставку голови Нацбанку Володимира Стельмаха, якщо це питання буде розглядатися в парламенті у вівторок.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович на засіданні президії політради Партії регіонів у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо в парламенті виникне сьогодні питання про відставку голови Національного банку, то Партія регіонів буде голосувати за це так само, як буде голосувати за відставку чинного уряду і чинного президента", - сказав Янукович.

За його словами, у партії добре усвідомлюють, що в ситуації, яка склалася з курсом національної валюти, провина НБУ складає "максимум 30%", а інша частина провини - на уряді й президенті.

"Ми звертаємося зараз до українського народу: у подіях навколо падіння гривні винен уряд, його непрофесійна і безвідповідальна політика. Тому ми наполягаємо: усі "помаранчеві" повинні відійти від влади. І саме тому Партія регіонів ініціювала відставку уряду", - підкреслив Янукович.

Як відомо, напередодні Янукович зареєстрував у парламенті проект постанови, у якому пропонується розглянути питання про відповідальність Кабінету міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...