Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко віддувається у Верховній Раді за себе і за Ющенка

Вівторок, 13 січня 2009, 09:28

На ранковому засіданні Верховної Ради у вівторок присутні прем’єр Юлія Тимошенко, голова НАК "Нафтогазу" Олег Дубина, міністр палива та енергетики Юрій Продан та інші урядовці.

Водночас у засіданні парламенту не бере участь президент Віктор Ющенко, якого у понеділок запрошували депутати.

"Вчора за дорученням Верховної Ради я звертався до президента. Крім того, ми скерували лист до президента. Але о 10:30 він проводить велику нараду, на жаль, не може брати участь у засіданні Верховної Ради", - повідомив на початку засідання спікер Володимир Литвин.

"Це його право, а не обов’язок. У нас нема можливості", - додав він.

Своє засідання Верховна Рада розпочала з розгляду газового питання.

Другим питанням, скоріше за все, розглядатиметься звіт керівництва Нацбанку і слідчої комісії Верховної Ради щодо ситуації з курсом гривні.

Водночас Литвин спрогнозував, що перед цим лідерам фракції доведеться провести засідання погоджувальної ради, "бо є низка законопроектів і проектів постанов, які викликають розрив позицій у сесійній залі".

Депутати також вирішили розглядати усі питання порядку денного, які стоять після газового і питання Нацбанку за скороченою процедурою. Водночас вони не проголосували за продовження вечірнього засідання у вівторок до завершення розгляду всіх питань порядку денного.

Як відомо, Партія регіонів вимагала присутності прем’єра і президента для звіту з газового питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...