Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати можуть залишитись без канікул, а БЮТ хоче "вивести всіх на чисту воду"

Середа, 14 січня 2009, 10:02

Спікер Володимир Литвин просить керівників депутатських фракцій підтримати пропозицію про скасування парламентських канікул, які мають розпочатися з наступного тижня.

Про це він сказав на засіданні парламенту у середу. За його словами, об 11:00 відбудеться засідання погоджувальної ради і першою на голосування буде поставлено пропозицію "про те, щоб не було канікул".

Коментуючи розгляд парламентом у вівторок газового питання, Литвин висловив жаль з приводу його нерезультативності.

"Ми навіть не спромоглися ухвалити нейтральну заяву з закликом до співпраці з Федеральними зборами Росії. Це ціна наших політичних розбірок всередині Верховної Ради", - сказав він.

Водночас спікер зазначив, що він проводив консультації з президентом Віктором Ющенком і прем’єром Юлією Тимошенко, і вони "пропонували зараз не збуджувати ситуацію, бо ось-ось домовляться щодо прийняття газу".

"Я переконаний, що ми будемо повертатися до цього питання неодноразово", - сказав він.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко сказав, що БЮТ ініціює створити ще одну слідчу комісію "для того, щоб глибоко і змістовно розібратися в усіх корупційних схемах в газовій сфері".

"Не вистачить у нас повноважень попередньої тимчасової комісії. Ми завтра запропонуємо постанову і вивести всіх на чисту воду", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...