Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кабміні розповіли, як насправді було з візитом Тимошенко в Москву 31 грудня

Середа, 14 січня 2009, 12:35

У Кабінеті міністрів спростовують заяву президента про те, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 31 грудня 2008 року з півдороги повернулася до Києва, розвернувши літак у повітрі на шляху до Москви на переговори з газових питань.

"Юлія Тимошенко не літала в Москву 31 грудня", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" керівник апарату прем'єр-міністра Михайло Лівінський у середу в Києві.

Він зазначив, що виліт прем'єр-міністра до Москви планувався на 15:30 31 грудня.

За словами Лівінського, о 16:15, коли українська делегація була на борту літака, Тимошенко телефоном повідомила, що переговори в Москві закінчилися нічим і візит не відбудеться.

Як відомо, на прес-конференції у вівторок президент Віктор Ющенко спростував інформацію про те, що він нібито дав доручення Тимошенко повернутися з переговорів 31 грудня 2008 року.

"Мене дивує такий коментар. Якщо ви думаєте, що Юлію Володимирівну може хтось змусити в повітрі повернутися назад в Україну, то ви глибоко помиляєтеся... Я знаю тільки, що вона знаходилася в повітрі, і що сталося, нехай коментує Юлія Володимирівна", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування