Янукович вмовляє сам себе не їхати на Гаваї

Четвер, 15 січня 2009, 14:10

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає депутатів своєї фракції використати два непленарні тижні не на відпочинок, а на роботу з виборцями.

Про це він сказав, відкриваючи засідання опозиційного уряду у четвер.

Він нагадав, що Верховна Рада не підтримала пропозицію Партії регіонів працювати 2 тижні у пленарному режимі без перерви на канікули, а натомість ухвалила рішення БЮТ про роботу в округах і в комітетах.

"Але ми з вами добре розуміємо, що таке робота в округах і комітетах. Ми ніколи не знайдемо ні в округах, ні в комітетах. Поїдуть грітися в теплі краї і, як кажуть, їм до лампочки, що тут робиться в країні", - сказав Янукович.

"Враховуючи те, що парламент з ініціативи так званої коаліції пішов гуляти, нам треба знову їхати в регіони", - додав він.

Янукович закликав своїх депутатів взяти участь у сесіях облрад, а також зустрітися з виборцями і з’ясувати ситуацію з місцевими бюджетами для того, щоб вже на початку лютого подати до парламенту зміни до Держбюджету, сформовані на підтримці місцевих.

Він також додав, що Партія регіонів продовжує наполягати на відставці чинного Кабміну і в лютому планує поставити це питання на розгляд Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News