Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посольство Росії: у експертів проблем з візами немає

Четвер, 15 січня 2009, 18:14

Посольство Росії в Україні заявило, що інформація про проблеми з видачею Росією віз європейським експертам незалежної моніторингової групи Єврокомісії не відповідає дійсності.

Про це йдеться в заяві, яку поширила прес-служба посольства.

"З моменту створення зазначеної комісії до цього часу на адресу консульських служб надійшло лише дві заяви про видачу російських віз", - йдеться в заяві.

Посольство зазначає, що візи були видані: громадянину Чехії Д.Стуліку (віза видана Генеральним консульством РФ у Харкові) і громадянці Швеції М.Джорджевич (віза видана консульським відділом посольства Росії в Україні).

"Відповідно до вказівки керівництва МЗС Росії візи їм були видані негайно і безкоштовно", - йдеться в заяві.

"Таким чином, повідомлення про проблеми, які нібито мають місце у спостерігачів Єврокомісії з одержанням російських віз не відповідають дійсності", - підкреслюється в заяві.

"Питання видачі російських віз членам комісії знаходиться на постійному контролі керівництва посольства Росії в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Раніше повідомлялося, що експерти незалежної моніторингової групи Єврокомісії зіштовхнулися з проблемами при одержанні російських віз для доступу до диспетчерських пунктів газотранспортної системи Росії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...