Депутати просять Медведька перевірити Вакарчука і зупинити порнографію

П'ятниця, 16 січня 2009, 09:54

Депутати звертаються до генпрокурора Олександра Медведька з вимогою перевірити діяльність міністра освіти Івана Вакарчука на предмет зловживання владними повноваженнями.

Про це йдеться у запиті групи депутатів, зокрема "регвонала" Миколи Комара до генпрокурора "стосовно ігнорування вимог закону про вищу освіту і зловживання владними повноваженнями міністром освіти Іваном Вакарчуком".

Аналогічний запит було направлено прем’єру Юлії Тимошенко від групи депутатів, зокрема "регіонала" Дмитра Табачника та комуніста Олександра Голуба.

Водночас депутат від Блоку Литвина Микола Шершун звернувся з запитом до голови Нацбанку "щодо вжиття термінових заходів для вирішення ситуації з підвищенням банками процентних ставок за кредитами".

НУ-НСівець Юрій Кармазін звернувся до голови Нацбанку, голови ради НБУ, генпрокурора та інших "щодо перевірки фактів порушення конституційних прав громадян – вкладників комерційних банків збоку керівників Промінвестбанку, банку "Київ", Укрпромбанку, "Родовід".

Депутат від НУ-НС Оксана Білозір звернулася до секретаря РНБО щодо розгляду питань про потенційну загрозу спокою та життю громадян, а також можливість різкого погіршення криміногенної ситуації в Україні у зв’язку з намірами Міністерства внутрішніх справ надати громадянам право придбати зброю травматичної дії.

БЮТівець Олександр Шепеляв у свою чергу звернувся до міністра охорони здоров’я щодо недопущення встановлення плати за надання медичних послуг у Києві, а також до мера Києва щодо термінового вирішення проблеми теплопостачання у Києві.

Комуніст Володимир Даниленко звернувся до генпрокурора "щодо заборони розповсюдження порнографічної інформації на території України через всесвітню мережу Інтернет".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування