БЮТ уже дізнався, що росіяни можуть заарештувати Льовочкіна

П'ятниця, 16 січня 2009, 13:35

Народний депутат від БЮТ Володимир Пилипенко не виключає, що в результаті перевірки RosUkrEnergo Рахунковою палатою РФ можуть арештувати народного депутата від Партії регіонів, одного з акціонерів RosUkrEnergo Сергія Льовочкіна.

"За моїми даним, за результатами такої перевірки можливі карні переслідування акціонерів RosUkrEnergo. І я не виключаю арешту окремих акціонерів, у тому числі і депутата від Партії регіонів Сергія Льовочкіна", - повідомив він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

У свою чергу заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман назвала таку інформацію провокацією, спрямованою проти одного з видатних діячів партії.

"Такі заяви - це провокації, спрямовані на дискредитацію Партії регіонів", - відзначила вона в інтерв'ю агентству в п'ятницю.

За її словами, причина появи таких заяв - у різкому падінні рейтингу прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко і її політичної сили.

Вона додала, що намагаючись зупинити падіння свого рейтингу і ріст популярності Партії регіонів, БЮТ видумує "усе нові і нові технології", спрямовані на дискредитацію Партії регіонів.

Як повідомлялося, колегія Рахункової палати РФ у п'ятницю ухвалила рішення про включення в план роботи на 2009 рік перевірки виконання спільним підприємством "Компанія "РосУкрЕнерго" (RosUkrEnergo AG) зобов'язань по укладених зовнішньоекономічних контрактах на постачання ВАТ "Газпром" природного газу в Україну і його транзит через українську територію європейським споживачам.

Контрольний захід буде проводитися спільно з Рахунковою палатою України в січні-лютому поточного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування