Литвин зберігає листи про те, який він "видатний"

П'ятниця, 16 січня 2009, 15:28

Голова Верховної Ради Володимир Литвин зберігає у себе листи нардепів, де написано, який він "видатний".

Про це він проговорився під час чергової суперечки з депутатами щодо порушення ним регламенту, повідомляє УНІАН.

Причиною суперечки стали порушення вимог регламенту головою ВР. Зокрема нашоукраїнець Юрій Кармазін закинув Литвину, що законопроект 0924 "Про систему збору та обліку єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" був зроблений "так би мовити, контрабандно, без висновку Головного юридичного управління апарату Верховної Ради України".

Кармазін назвав це "брутальним порушенням регламенту", через яке "існує небезпека того, що вже на лютий люди можуть не отримати пенсії".

Литвин порушення регламенту визнав та запропонував залу разом відступити від регламенту, ухваливши рішення про розгляд за скороченою процедурою іншого законопроекту - 3556 про внесення змін до законів про пенсійне забезпечення.

Ця ідея викликала черговий сплеск обурення у залі та звинувачень проти Литвина. У відповідь на це спікер заявив: "Я хочу сказати вам, шановний колего, я дома підніму архів і покажу вам, коли ви писали мені листи, який я видатний. І не звинувачуйте мене в тому, чого немає".

Після чого спікер порадив нардепам теж почитати регламент, заявивши, що "це буде корисно - згадати букви".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News