Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БАНКОВА АНУЛЮВАЛА "НАЇЗД" НА ТИМОШЕНКО

П'ятниця, 16 січня 2009, 19:47

Секретаріат президента відкликав заяву антитимошенківського змісту, яку в п’ятницю поширили від імені заступника глави СП Романа Безсмертного.

Заява Безсмертного, який закликав Генпрокуратуру розслідувати дії в газовій сфері Юлії Тимошенко, зникла з сайту президента у п’ятницю ввечері.

Керівник головної служби інформаційної політики секретаріату Лариса Мудрак заявила "Українській правді", що рішення зняти заяву Безсмертного "спричинено ситуацією в інформаційному полі Україні".

"Ми просто вирішили зняти цю заяву. Це колективне рішення на рівні керівництва інформаційного блоку секретаріату президента", - сказала вона.

"Ми маємо право на своє рішення як будь-який інший ресурс", - додала Мудрак.

Раніше тут на сайті президента була заява Безсмертного

Як відомо, у своїй заяві Безсмертний стверджував, що "політика Юлії Тимошенко свідчить про те, що прем'єр-міністр залишається "на гачку" у російських спецслужб, і це змушує її вдаватися до дій, які загрожують національній безпеці України".

Зокрема, Безсмертний мав на увазі тиск на Тимошенко з боку російської Генпрокуратури, яка порушила справу проти компанії "Єдині енергетичні системи України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування