Луценко: суддя Зварич може знаходитися в Києві під депутатським прикриттям

Субота, 17 січня 2009, 16:32

У Міністерства внутрішніх справ є певна інформація про те, що зниклий у грудні суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич може знаходитися в Києві.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на прес-конференції в Івано-Франківську в суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У МВС є орієнтування про місцезнаходження пана Зварича в столиці нашої країни ... Я скажу більше - під депутатським прикриттям", - сказав Луценко.

За його словами, чутки, які поширили деякі ЗМІ нібито про смерть Зварича, є спробою "замісти сліди".

"У мене вже є певний досвід роботи в МВС і тому скажу: це було приводом. Ми б вже мали офіційне повідомлення колег з Польщі, але оскільки його немає, то у мене складається враження, що це лише спроби замісти сліди і відвернути увагу правоохоронців" , - сказав міністр.

Як відомо, 2 грудня 2008 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно голови Львівського апеляційного адміністративного суду Зварича за отримання хабара в розмірі 100 тис. дол.

7 грудня йому було пред'явлено обвинувачення в одержанні хабара в особливо великих розмірах. 15 грудня суддю оголосили в розшук після того, як він залишив лікарню, в якій перебував на лікуванні останнім часом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...