Турчинов запропонував Балозі ремонтувати санвузли

Вівторок, 20 січня 2009, 13:59

Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що глава секретаріату президента України Віктор Балога не повинен коментувати діяльність уряду в газовій сфері.

Про це Турчинов заявив у вівторок в Чернігові, відповідаючи на запитання журналістів щодо критики діяльності уряду в газовій сфері на офіційному сайті президента України.

"Керівнику секретаріату президента пану Балозі треба займатися ремонтом сантехнічних вузлів секретаріату президента, дивитися, як технічні приміщення – у нормальному стані чи ні, дивитися, чи немає дірочок на килимових доріжках. Це питання для пана Балоги, це його фах, і цим йому слід займатися", - сказав Турчинов, повідомляє УНІАН.

На думку першого віце-прем’єр-міністра України, коментувати подібні питання повинен президент Віктор Ющенко.

"Коментувати, - вибачте, для цього є президент, і він завжди це може зробити особисто", - зазначив Турчинов.

Як повідомлялося, у вівторок глава секретаріату президента Балога прокоментував підписання 19 січня угоди між "Нафтогазом України" і "Газпромом" та оголошені засади українсько-російської співпраці у газовій сфері.

Зокрема, на думку Балоги, домовленості щодо постачання російського газу, досягнуті прем`єр-міністром України Юлією Тимошенко і її російським колегою Володимиром Путіним, викликають багато запитань і застережень як внаслідок характеру двосторонніх переговорів, так і через непрозорість ухвалених рішень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News