Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка Чехії: перебої з поставками газу з Росії будуть повторюватися

Середа, 21 січня 2009, 10:55

Згідно з даними чеської розвідки, перерви в постачаннях газу з Росії до Євросоюзу будуть повторюватися, тільки не відомо як часто це відбуватиметься.

"Ситуація в Росії й в Україні є неясною і не відомо чого слід очікувати після газової суперечки", - поінформував у вівторок голова комісії з питань безпеки Депутатської палати (нижня палата парламенту Чехії) Франтішек Бублан.

Він брав участь у виступі співробітників чеської розвідки і контррозвідки, повідомляє портал "Дело" з посиланням на "Puls Biznesu".

Комісія зверталася до уряду Мірка Тополанека, щоб найпізніше під час березневої сесії парламенту Кабінет міністрів Чехії представив засади нової енергетичної політики країни.

Як відомо, транзит російського газу через Україну не відбувався протягом майже двох тижнів. Доставка газу почалася тільки у вівторок. О 12.00 газ почав надходити до Словаччини, а потім до Угорщини. До середи, 21 січня, усі країни Євросоюзу, у які російський газ надходить транзитом через Україну, почали знову його отримувати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування