Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко замучили страшні сни з "чоловіком"

Середа, 21 січня 2009, 21:26

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що її двічі на засіданні РНБО "примушували" повернути на газовий ринок компанії УкрГазЕнерго та РосУкрЕнерго.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу.

"Після того, як ми в 2008 році прибрали УкрГазЕнерго та обмежили РосУкрЕнерго, двічі збиралося РНБО і мене примушували все це повернути назад", - зазначила Тимошенко.

"І ви знаєте, що коли була газова криза, ніхто РНБО не збирав. Але, коли ми видалили зараз всіх корупційних посередників, вже в п’ятницю збирають РНБО, і вже будуть нас закликати до відповіді, чому ми зараз РосУкрЕнерго прибрали", - підкреслила прем’єр.

Крім того, коментуючи доцільність переходу на формульний розрахунок ціни на газ, Тимошенко сказала: "Ми чітко прорахували, що формульний підхід зараз для України вигідний".

"Він дає нам можливість відійти від суб'єктивного формування цін. Відійти від очікування Різдва, як страшного суду, коли потрібно ціну на газ встановлювати", - зазначила вона.

"Приблизно за три тижні до Нового року, мені постійно сниться чоловік, який вентиль закручує. Вже який рік підряд. Зараз ми маємо на 10 років абсолютно прогнозовані стосунки", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування