Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Ющенка: Тимошенко перейшла межу у співпраці з Кремлем

Четвер, 22 січня 2009, 12:21

У секретаріаті президента вважають останні газові домовленості свідченням антиукраїнської співпраці прем'єра Юлії Тимошенко з вищим політичним керівництвом Росії.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба президента.

Він зазначив, що представники секретаріату "неодноразово звертали увагу громадськості на неспростовні факти та об'єктивні обставини, які чітко вказували на особисті мотиви Тимошенко у її взаєминах із Москвою".

"На превеликий жаль, всупереч власним обіцянкам будувати діяльність Кабінету Міністрів на засадах захисту національних інтересів, прозорості та відкритості, жодне твердження про послідовний захист і просування інтересів російського капіталу з боку Тимошенко так і не було спростовано", - сказав Кислинський.

"Натомість прозвучав вже відомий стандартний набір жартів та обвинувачень, які не можна вважати переконливими контраргументами", - додав він.

Кислинський вважає, що "апогеєм політики "Україна в обмін на владу", яку втілює чинний прем'єр, є підписання закритої газової угоди".

"Тимошенко всіляко намагається переконати, що ці глибоко приховані документи - це виключно економічне рішення. Проте обставини переговорів, цілковита закритість інформації про конкретний зміст досягнутих домовленостей... свідчать: Тимошенко перейшла межу, що відділяє пошук політичної підтримки у лідерів сусідньої країни від повної здачі національних інтересів", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування