Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ВЖЕ ЗНАЙШЛА ДОСТОЙНУ ОСОБУ НА МІСЦЕ СТЕЛЬМАХА

Четвер, 22 січня 2009, 14:11

Прем’єр Юлія Тимошенко проведе у четвер зустріч з головою Верховної Ради Володимиром Литвином, щоб домовитися про позачергову сесію щодо ситуації за Нацбанком.

Про це вона заявила на брифінгу в четвер.

За її словами, БЮТ вже зібрав 150 підписів для проведення позачергової сесії.

 "Я сьогодні буду консультуватися з головою Верховної Ради, і на понеділок або на вівторок буду просити його про скликання позачергової сесії", - заявила Тимошенко.

"На цій сесії ми хочемо розглянути питання відсторонення пана Стельмаха від виконання обов’язків голови нацбанку. Крім того, відсторонення пана Шаповалові, який є його правою рукою в цих корупційних оборудках і  покладання права виконання обов’язків на одного з достойних замів голови Нацбанку, якого визначить Верховна Рада", - додала прем’єр.

За її словами, якщо цього не відбудеться, то вся "ця чехарда з гривнею буде тривати і надалі". "І кожна людина буде заручником таких спекулятивних, нахабних, цинічних оборудок", - додала вона.

Вона також наголосила, що якщо прийде чесний керівник нацбанку курс гривні буде не більше 6-6,5, бо для більшого курсу немає інших обґрунтувань.


 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування