Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що Ющенко покриває кримінальну справу

Четвер, 22 січня 2009, 14:42

Прем’єр Юлія Тимошенко наполягає, що оборудки з рефінансуванням "Надра-банку" відбуваються за дорученням президента Ющенка.

Про це вона заявила на брифінгу у четвер.

Тимошенко нагадала, що "Надра-банк" вже отримав 10 мільярдів гривень рефінансування.

"З початку цього року весь цей злочин продовжується, доведення країни до крайнього стану продовжується – через Нацбанк, через того ж пана Фірташа, Бойка, Льовочкіна, які представляють Партію регіонів і, які працюють під прикриттям президента ", - поскаржилась прем’єр.

"Коли закрили йому (Фірташу) корупційні газові всі його проекти, він перейшов до руйнації курсу гривні, до руйнації Національного банку. Безумовно, все це робиться за прямими вказівками і під прикриттям президента України", - заявила Тимошенко.

"Те, що голова Нацбанку, його заступники, не могли самостійно ухвалити рішення про виділення 10 мільярдів гривень аферистичній людині, яка купила за безцінь банк, без дозволу і погодження президента. В цьому немає ніяких сумнівів", - заявила Тимошенко.

"Це, по суті, кримінальна справа, і робити такі речі можна робити лише, коли отримуєш найвищий захист і найвищі доручення. Інакше жодна людина на такі оборудки не відважиться", - запевнила прем'єр.

За даними Тимошенко, ці 10 мільярдів "абсолютно не забезпечені ніякими активами, заставами, цінними паперами".

"Тобто 10 мільярдів державних грошей перебувають під загрозою втрати для держави", - поскаржилась прем’єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування