Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ приніс у Раду документи на позачергове засідання

П'ятниця, 23 січня 2009, 10:51

Документи від БЮТ на проведення позачергового засідання Верховної Ради з проблемних питань діяльності Національного банку України вже надійшли до парламенту.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради, депутат від БЮТ Микола Томенко на прес-конференції в п'ятницю, повідомляє Ліга.net.

"Документи учора ввечері надійшли до Верховної Ради. Вони розписані керівництвом Верховної Ради, я так розумію, у регламентний комітет і керівникам фракцій", - сказав він.

"І я зараз не можу спрогнозувати, буде сесія чи ні, це буде залежати від позиції керівників інших фракцій", - зазначив Томенко.

Утім, за словами віце-спікера, навіть якщо позачергове засідання, ініційоване БЮТ, не відбудеться, тема діяльності Нацбанку і його керівництва буде топовою на першому пленарному тижні наступної, четвертої сесії парламенту.

Як відомо, про ініціативу БЮТ зібрати позачергове засідання Верховної Ради щодо діяльності керівництва НБУ повідомила журналістам лідер БЮТ, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції в середу.

Його темою має стати питання Національного банку, на відставці голови якого президентом наполягає БЮТ і прем'єр Тимошенко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...