Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати без великого ентузіазму збираються на позачергову Раду

П'ятниця, 23 січня 2009, 16:50

Партія регіонів може ухвалити рішення про участь 26 січня у позачерговому засіданні Верховної Ради для обговорення питання щодо Національного банку.

Про це заявила "регіоналка" Ганна Герман, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

При цьому вона зазначила, що це питання поки не обговорювалося на засіданні фракції.

"Ми тільки говорили про те, що коли на сесії поставлять питання про зняття з посади голови НБУ Володимира Стельмаха, то ми будемо голосувати за це питання. Але я думаю, що ми можемо підтримати рішення про позачергове пленарне засідання", - додала вона.

Водночас депутат від Компартії Олександр Голуб зазначив, що комуністи хотіли б до засідання ознайомитися з його порядком денним.

"Ми розглянемо це питання. Усе буде залежати від того, яким буде порядок денний і які проекти постанов будуть виноситися на розгляд", - сказав Голуб.

У свою чергу депутат від НУ-НС Андрій Парубій зазначив, що члени депутатської групи "За Україну", ймовірно, візьмуть участь у позачерговій сесії. "Якщо сесія оголошена, я думаю, ми візьмемо в ній участь", - сказав він.

Як відомо, позачергове засідання Верховної Ради заплановано на 26 січня. Його ініціювала фракція БЮТ, щоб розглянути питання зміни голови Національного банку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування