Тимошенко назвала Фірташа "раковою пухлиною"

П'ятниця, 23 січня 2009, 22:41

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко звинувачує Дмитра Фірташа у тому, що він недодавав споживачам 40% газу під час газової кризи.

Про це вона сказала в програмі Шустер Live на телеканалі Україна.

"Така ракова пухлина, як пан Фірташ, він ще проник в наші газопостачальні організації, які до буквально кожної людини доводять газ - в облгази. По його заяві, 75% облгазів таємно в 2007 році, коли не наш уряд працював, вони скупили повністю", - сказала Тимошенко.

"Ми зіткнулися з такою проблемою: коли почалася газова криза сталося так, що коли ми постачали повний обсяг газу в облгази Фірташа, то до населення він доводив приблизно на 40% менше газу, ніж ми давали", - зазначила прем’єр.

"Це значить, що недоопалювалися батареї, це значить що недогрівалася гаряча вода. Це значить що бюджетній установи, школи, лікарні і інші заклади залишилися без тепла, а інколи і без достатнього обсягу гарячої води. Навіть лікарні", - обурилася Тимошенко.

"Коли ми це з'ясували, було вже запізно, тому що цей газ віддавався через офшорні компанії на спеціальні продажі. На жаль, не під час роботи нашого уряду, облгази опанували такі приватні власники як Фірташ", - сказала вона.

"До речі, те, що в Дніпропетровську відбувся вибух газу - це як раз ще один такий приватний облгаз, який довів до такого стану всю систему технічного забезпечення подачі газу", - зазначила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...