Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко доручила пильно стежити за горе-Черновецьким

Субота, 24 січня 2009, 15:27

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручила Головному Контрольно-ревізійному управлінню, Міністерству праці та соціальної політики і Міністерству фінансів контролювати цільове використання київською владою бюджетних коштів.

Відповідне доручення Тимошенко зробила під час селекторної наради з головами обласних держадміністрацій з питань виплати заробітних плат та пенсій, повідомляє УНІАН.

"Я просила б КРУ, Міністерство праці та Міністерство фінансів особливу увагу приділити місту Києву. Єдине, що у мене викликає занепокоєння, що тут можуть бути проблеми, пов’язані з нечесним ставленням до бюджетних коштів", - сказала Тимошенко.

Прем’єр-міністр вважає, що оскільки в столиці України сконцентровані всі фінансові потоки, у міському бюджеті має вистачати ресурсів для виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери.

"Зробіть так, щоб Київ жив нормальним життям, а не постійно його лихоманило через те, що є таке горе мати такого мера", - попросила Тимошенко.

"Соромно навіть казати – практично вся країна здає податки в Києві і вся країна має центральні офіси в Києві… І при цьому у керівництва міста вистачає совісті не виплачувати вчасно працівникам бюджетної сфери заробітну плату. Це безпрецедентні речі", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування