МВС жаліється: Пукач такий професійний, що його не впіймати

Середа, 28 січня 2009, 14:12

Міністерство внутрішніх справ виконує лише окремі доручення Генпрокуратури у розслідуванні справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це заявляє Департамент зв'язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС, коментуючи звинувачення вдови журналіста Мирослави Гонгадзе у тому, що МВС покриває екс-керівника Головного управління кримінального пошуку Олексія Пукача.

МВС заявляє, що "саме безпосередньо працівниками міліції було викрито у власних лавах зловмисників, причетних до вбивства Георгія Гонгадзе, яких вже засуджено".

"Також завдяки нинішньому керівництву МВС України та особисто міністру Юрію Луценку було зібрано та вивчено всі докази, що можуть допомогти в розслідуванні цієї справи", - наголошують у відомстві.

У МВС заявляють, що "за дорученням Генпрокуратури весь комплекс заходів з розшуку Пукача здійснює Служба безпеки України".

"А МВС України виконує лише окремі доручення ГПУ з розслідування цієї справи та розшуку Пукача. На жаль, завдяки його високій професійній кваліфікації йому до цього часу вдається уникнути затримання", - пояснюють у міністерстві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування