Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не звільняла журналістів з Інтера

Середа, 28 січня 2009, 14:13

Прем’єр Юлія Тимошенко ніколи не втручалася в редакційну політику не лише телеканалу "Інтер", а й усіх інших ЗМІ.

Про це заявила прес-секретар прем’єра Марина Сорока, спростовуючи заяву Валерія Хорошковського про те, що він нібито отримував від Тимошенко рекомендації, кого з журналістів каналу слід звільнити, передає Телекритика.

"Юлія Володимирівна не може втручатися в редакційну політику", - заявила Сорока.

"Це нісенітниці в стилі "Інтера" і тих, хто має пряме чи опосередковане відношення до цього каналу. Вона не могла навіть просити про таке", - наголосила вона.

"Юлія Володимирівна дуже цінує свободу слова, що була завойована на Майдані, і з великою повагою ставиться до журналістської професії", – додала Сорока.

Вона також звинуватила телеканал у фальсифікації інтерв’ю Тимошенко в програмі "Подробиці тижня" 6 липня 2008 року.

"Інтер" не просто необережно ставиться до інтерв’ю, які давала прем’єр-міністр, а він улітку сфальсифікував інтерв’ю Юлії Володимирівни, коли у відповідь на одне запитання змонтував відповідь на інше запитання", - сказала вона.

"Ми маємо запис оригіналу інтерв’ю і те, що вийшло потім в ефірі. І комісія з журналістської етики, яку очолює Володимир Мостовий, отримала порівняльну таблицю ще влітку", – додала Сорока.

Раніше в інтерв’ю "Українській правді" Хорошковський заявив, що Тимошенко особисто давала рекомендації, кого звільняти на телеканалі Інтер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування