Яценюк вірить, що "секретний лист" Тимошенко писав Пинзеник

Середа, 28 січня 2009, 14:16

Арсеній Яценюк переконаний, що "секретний лист" про економічну ситуацію, оприлюднений у засобах масової інформації, написав міністр фінансів Віктор Пинзеник.

Про це Яценюк сказав, коментуючи оприлюднення секретного листа Пинзеника до прем'єр-міністр Юлії Тимошенко про економічну ситуацію в Україні.

Яценюк відзначив, що працював разом з Пинзеником в уряді, де Пинзеник обіймав посаду міністра фінансів, а він – міністра економіки.

"І хто б мені що не говорив, я бачу, що цей лист особисто писав Віктор", - сказав Яценюк. "Я знаю його стиль", - додав він, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

При цьому Яценюк не виключає, що в листі дещо описане "у темних тонах", у той же час він "цілком погоджується з загальною канвою, що є в цьому листі".

Яценюк закликав політиків прислухатися до висновків і порад, що містяться в листі.

Говорячи в цілому про ситуації в економіці, він відзначив, що держбюджет на 2009 рік є нереальним і "виконати його не можливо". За його словами, "про це потрібно вийти і говорити країні" і сказати, що "ми будемо робити, а не обманювати людей з екранів телевізорів".

Яценюк відзначив, що нинішня криза має два аспекти – зовнішній і внутрішній. За його словами, вони знаходяться в співвідношенні 50 на 50. На думку Яценюка, влада допустила багато помилок через "власну бездарність і непрофесіоналізм".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News