Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель не боїться, що Янукович її вижене, бо вона і так не була нікому потрібна

П'ятниця, 30 січня 2009, 09:22

Голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель спокійно ставиться до перспектив свого виключення з Партії регіонів.

Про це вона сказала Комерсант-Україна, коментуючи заяву Партії регіонів про можливість її виключення.

"Якщо партії не потрібні професіонали, нехай виключають", - заявила Кужель, додавши, що "вони (Партія регіонів) вже обійшлися подібним чином з Богатирьовою, і тепер можна чекати чого завгодно".

Вона також повідомила, що протягом усього минулого року, "коли була без роботи", неодноразово зверталася до керівництва Партії регіонів з пропозицією використати її професійний потенціал для підготовки та написання програм антикризових дій.

"Я просто не була нікому потрібна", - зазначила вона, додавши, що на нинішній посаді отримала від прем'єра Юлії Тимошенко "повний карт-бланш на всі необхідні дії".

"А не так, як у попередніх урядах і в Партії регіонів - коли половина людей боролася зі мною і всіляко заважала працювати", - сказала Кужель.

Водночас заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, відповідаючи на запитання про те, чому Кужель протягом року не залучати до партійної роботи, обурився:

"Все вона бреше! Я особисто, приміром, залучав її до розробки законів щодо подолання кризи в будівельній галузі, вона брала участь у засіданнях комітетів, робочих груп".

Рибак також запевнив, що Партія регіонів обов'язково запросить Кужель на розгляд питання про виключення її з партії, яке відбудеться на початку лютого.

"Зробимо все як належить. А взагалі, перебуваючи в опозиції, не можна бути "трошки вагітною" і бути представленою у владі. Такого не буває", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...