Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє Артеку гроші і знову звинуватила Ющенка

П'ятниця, 30 січня 2009, 14:30

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні в суботу виділить кошти на фінансування Міжнародного дитячого центра "Артек", а також приступить до розробки закону по захисту табору від зазіхань.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко на нараді з проблем "Артеку", передає "Інтерфакс-Україна".

"Завтра ми проведемо позачергове засідання уряду і виділимо з резервного фонду близько 30 млн. грн. для першочергових потреб "Артеку", - сказала Тимошенко.

Вона також упевнена, що винний в проблемах функціонування Міжнародного дитячого центру "Артек" президент Віктор Ющенко, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Для мене дивною є ситуація, яка склалася з "Артеком"... Це не підпадає під компетенцію уряду, а є компетенцією державного управління справами, яке підпорядковане особисто президенту", - сказала Тимошенко.

За її словами, Держуправління справами мало було просто звернутися в бюджетний комітет Ради з пропозицією перерозподілити засобу таким чином, щоб можна було забезпечити нормальне функціонування центра.

Прем'єр розкритикувала зайве, на її думку, фінансування забезпечення діяльності президента і відзначила, що ці кошти завищені.

"Ці кошти є безглуздими, неефективними... вони є просто розбазарюванням коштів", - сказала вона.

Після цього прем'єр відзначила, що уряд візьме під свій контроль проблеми "Артека" і пообіцяла, що ці проблеми будуть вирішені.

У свою чергу керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк у відповідь на слова прем'єра сказав, що "Артек" фінансується з бюджету Міністерства сім'ї та молоді і спростував всі звинувачення на адресу ДУС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування