Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затулін радий, що змусить Наливайченка виправдовуватися

Вівторок, 10 лютого 2009, 10:08

Депутат Держдуми Костянтин Затулін заявляє, що мета його судового позову до в.о. глави СБУ Валентина Наливайченка – це змусити його виправдовуватися.

Про це Затулін сказав у коментарі газеті Комерсант-Україна, опублікованому у вівторок.

Він не приховує, що його основна мета – не грошова компенсація, а можливість "поставити пана Наливайченка в положення того, хто виправдовується".

"Я, безумовно, буду робити процедурні дії – задію генпрокуратуру РФ, оскільки вона зобов'язана стежити за виконанням рішень судів. А вона, у свою чергу, звернеться до Генпрокуратури України", - сказав він.

"Я не наївна людина і розумію, що ГПУ швидше домовиться з Наливайченком, ніж з нашою генпрокуратурою. Але це в будь-якому випадку потрібно буде якось пояснювати, і Наливайченку доведеться виправдовуватися з цього приводу", – заявив Затулін.

Він також сказав, що задоволений рішенням Тверского суду.

"Суд, швидше за все, врахував хитке положення Наливайченка, тому що він незабаром буде відправлений у відставку", – з іронією заявив Затулін.

"Якщо ці кошти будуть перераховані, то я направлю їх на створення російських шкіл в Україні. Боюся, щоправда, що Наливайченко не збирається платити", - зазначив він.

У той же час у СБУ так і не змогли повідомити, чи має намір глава СБУ виконувати рішення суду або ж буде оскаржувати його в суді.

Також там заявили, що поки не ознайомилися з рішенням суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...